Gård och torp på duken

Efter mitt inlägg igår började jag på ytterligare en tavla av ett gammaldags kök. Jag målar på pannå nu, inte duk, (eftersom det var enda jag fick med mig från Clas Ohlson i torsdags), så de går inte att hänga upp som de är. Jag gillar att ställa tavlor på byråer och hyllor, men det är fullt ÖVERALLT här. Så nu vilar tavlorna på soffan i väntan på ram (vilket jag verkligen inte har råd med), eller att jag helt enkelt råddar omkring andra tavlor så de får plats nånstans.

Jag gillar stämningen de ger. Nu känner jag mig redo att ta tag i mina djur igen. Kaniner, rävar och en padda tror jag ska blir klara inom några dagar!

Men eftersom det är så vackert väder är det kanske tid att ta en sväng ut i skogen först. Jag måste akta mig för att arbeta 24/7, speciellt nu då jag inte röker och får mina ”naturliga” pauser. Jag har fortfarande inte hittat något avslappnande att ersätta tobaken med, så jag går lite på högvarv hela tiden. Men en stund i skogen kanske gör gott!

4 Responses

 1. Tina
  | Svara

  Finfina stämningsfulla tavlor! Jag gillar dem och djuren jättemycket! Hoppas du ställer ut dem!

  • Soulmama
   | Svara

   Tack! Dessa ”torptavlor” vet jag inte om jag kommer att ställa ut, får ju se om jag fortsätter måla sånt. Men djuren torde hittas på After Eight i vår!

 2. Sofia
  | Svara

  Alltså dina tavlor är såå fina! Gillar din stil och att man ser att det är samma person som målat oavsett om det är en kanin eller ett jättefint kök! Du är duktig!

  • Soulmama
   | Svara

   Tusen tack! Jag har ju haft problem med att jag inte känner att jag har någon stil och teknik jag kan hålla mig till… Men roligt att höra att man ändå kan känna igen ”mig” 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.