The Moon Journal till salu

Jag har ju börjat göra egna anteckningsböcker och junk journals, som jag skrev om HÄR. Men nu har jag tagit ett steg närmare äkta bokbindning. Jag har bundit The Moon Journal av en gammal bokpärm, gjort ihålig rygg som på ”riktiga” böcker och jag har fyllt den med hantverk, magi, romantik och massor med sidor att fylla med tankar om månen, kristaller, drömmar, eller vadsomhelst.

The Moon Journal mäter ungefär 14 x 20 x 4 cm. Den har cirka 86 blad / 172 sidor. Det är en blandning av kaffefärgade papper, boksidor, lite konstsidor av Sara Fanelli, små fickor, lite spets och annat smått och gott. Jag har ändå inte dekorerat den överdrivet mycket för det ska köparen få göra själv.

På köpet får man också en liten påse med kristaller; bergskristall, röd jaspis, finsk jaspis och en ametistspets.

Det är min första bundna bok med ihålig rygg, så såklart finns det små skönhetsfel. Men det gick åt cirka 8 timmar hårt arbete, så jag vill ändå inte sätta ett riktigt fult pris. Jag säger 60€ eller bud, eftersom jag förstått att det finns flera intresserade.

Jag gick onlinekurs med Nik the Booksmith och lärde mig göra ihålig rygg och professionell bindning.

I bakre pärmen finns en ficka med små lappar för anteckningar. Och min lilla tag.

Några små godisar gömmer sig i boken.
Fickor för diverse anteckningar och foton och sånt!

På insidan av pärmen finns ett vackert papper som matchar utsidan. Och utsidan lät jag vara som den var, jag tycker den är fin.

Ta kontakt om The Moon Journal borde bli din!

  1. Annlouise Bengtsfon
    | Svara

    Jag bjuder 65€ ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.