Friluftsdagarna är de bästa dagarna

Min måndag och tisdag var roliga och effektiva dagar. Jag är verkligen nöjd med bredden på vad jag arbetar med och vad jag fått gjort. Jag har varierat mellan skrivande, fotande, bloggande, hemsidesjobb åt en kund, och så gjorde jag ju klart The Moon Journal (högsta budet ligger på 65 euro nu).

Men idag var det friluftsdag! Jag förstår inte varför vi inte kommer oss iväg till skogen oftare, eller varför jag inte får in mer vardagsmotion. För då man väl är där ute så är det underbart.

Vi kom oss iväg lite väl sent, så det blev en ganska kort tur. Egentligen blev det så att vi var ute och åt. Fast inte på restaurang, utan i en älskad stuga. Fristaden. Hembakta semlor, grillad korv och lite fuskig glutenfri muffins. Och termoskaffe. Verkligen värt allt i hela världen.

Brasa, levande ljus, en yllefilt under rumpan och tystnad i snötäckt skog. Tack, tack, tack för idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.