Nej nu hörni – jag behöver jobb!

De flesta egenföretagare vet att årets första månader är de tyngsta. Många överlever på det som kom in under julrushen och mellandagsrean. Vissa företag måste klara sig nästan hela året på den inkomsten. Men nu är det så att jag hade nästan noll inkomster i december, och jag har inga jobb som väntar närmaste tiden. Företagskassan tryter, Fpa hotar med att sänka utkomststödet, och de har slutat betala mina värmekostnader. Alltså, jag behöver jobb!

Det är inte som att jag inte har saker att göra. Jag önskar jag kunde tänka bara på att måla klart inför utställningen i vår, och skriva på romanen. Det är stora projekt som är mer än heltidsjobb. Men det ger inga pengar. Ännu.

Så nu vill jag ropa lite igen om att jag mer än gärna gör logotyper och annan grafisk design, enkla hemsidor, och så tar jag såklart foton (både produktbilder och porträtt). Jag målar på beställning och vill ännu puffa för mina anteckningsböcker och junk journals! På min webshop finns diverse konstverk (mycket är på rea!), kort, och smycken. Jag gör också lektörsjobb och kan skriva kolumner, recensioner och diverse annat skrivjobb (också till hemsidor och liknande).

Denna ganska stora tavla, ”Irrbloss”, är så gott som klar och kostar 450€. Jag vill ha med den på utställningen, men säljer mer än gärna tavlan innan, ifall jag får låna den till utställningen.

Jag säljer också dessa tre vackra Arabia-fat. Jag tar emot bud från 25€.

Ja, egentligen säljer jag väl det mesta jag äger 😀 Jag behöver verkligen inkomst nu. Min kropp är inte i skick, och inte sinnet heller. Men jag gör allt vad jag orkar, och tar alltså mer än gärna emot jobb!

Nu ska jag försöka att inte stressa över detta, ville bara skicka ut lite signaler i etern. Jag ska njuta av vackra ting, diska och städa, börja på små syprojekt, och skriva ner några idéer till romanen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.