Liten sovande räv i julhemmet

 

Igårkväll målade jag en till av de små tavlorna. En liten sovande räv. 19x24cm, akryl på pannå. 18€.

 

 

Igår, efter en heldag av mer rensande och ordnande orkade jag inte ta tag i de sakerna jag verkligen borde ha tagit tag i. Istället målade jag den lilla räven. Och sen gick jag upp och sova i min egen säng. Jag har sovit på soffan, på grund av kylan i sovrummet, många nätter nu och min kropp var trasig. Och oj vad skönt det var att sova i sängen inatt. Och Klöver njööööt då han fick sova bredvid mig igen.

 

 

Nu ska jag verkligen få gjort det som ska bli gjort. Jag känner mig piggare nu än efter nätterna på soffan. Min hjärndimma och depression har verkligen varit svår att hantera senaste veckan, men nu då jag i alla fall sovit bra så känns det som att jag måste ta tillvara den lilla orken. Och imorse då jag kom ner så doftade det äntligen juuul. Mina doftljus i kombination med röda äpplen jag köpte häromdagen fick äntligen också grandoften att sprida sig med äkta julkänsla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *