Skapar mitt julhemman

Med lyckorus-baksmällan och Fpa-nedslagenheten i onsdags blev det julpyntande. Jag hade sett framemot dagen länge och även om jag var fruktansvärt trött så var det värt att skapa julstämning hemma.

 

 

Julgardiner, julgran, härliga loppisfyndade juldukar i linne, och ljus i mängd och massor. Jag ville ha allt klart inför helgen. För imorgon lördag blir det julmarknad vid Torgare, och jag vill komma hem utmattad och glad till ett julhemman och få fira lilla jul här i min ensamhet men med mycket stämning.

 

 

Jag kommer såklart att ha både böcker och konsttryck på marknaden – så hoppas ni hittar dit! Och jag hoppas det kommer lite snö tills då, för stämningens skull. Idag var det verkligen beckmörkt att fota här inne, och slaskregnet där ute är inte så inspirerande.

 

 

Jag älskar min julgransfot! Keramik, skogsgrön, retro. Perfekt!

 

 

Igår köpte jag min lilla present till mig själv för bokreleasen. Det blev en tre-euros-present från loppis. Jag älskar ju miniatyrer, men en julkrubba eller ett pepparkakshus blir det inte. Så då jag såg detta lilla tittskåp blev jag överlycklig. Här kan man kika in på små domherrar, och kvistar och mossa. Och spegeln sprider ljuset.

 

2 Responses

 1. ingrid
  | Svara

  Så juligt och så himla mysigt du har det !! Man blir glad av att se !! Kram

  • Soulmama
   | Svara

   Tack <3 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.