En fantastisk bokrelease!

Jag är tacksam, rörd och fruktansvärt trött efter gårdagens otroligt fina bokrelease. Signerat med ditt namn fick verkligen ett varmt välkomnande till världen, och det var så opretentiöst, harmoniskt och mysigt i den fullsatta salen vid Torgare! Och vilket härligt julmys det är i prästgården nu, det var som extra grädde på moset!

 

Jag hade väl nog förberett några ord, men jag har ingen aning om vad jag sist och slutligen sade. Men jag tror det blev rätt. Både skratt och tårar. Och syster Anna sjöng och spelade så vackert. Tusen tack alla som kom! <3

 

 

Här är ett par vimmelbilder från mysmörkret på Torgare! Jag tror mamma är glad, och att hon trivdes med oss, på besök från där hon är nu <3

 

Jag sålde och signerade många böcker, och många verkade berörda av diktsamlingens tema och budskap. Jag har några exemplar kvar som följer med till julmarknaden på Torgare på lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.