Ibland är vinterfotograferingarna de bästa

För att inte fokusera för mycket på morgondagens bokrelease avlastar jag tankarna med lite vinterfotografering. Jag är fortfarande överlycklig över den otroligt fina recensionen på ÖT, men jag vet också att det finns annat jag kan och älskar, vilket gläder mig. I fredags hade jag lyckan att få fota lite inför Anna Timgrens nya musikprojekt, men jag har också förut tagit vackra vinterporträtt.

 

Jag ville bara ta chansen att dela med mig av en del vinterbilder, ifall någon funderar på porträttfotografering! Man har väldigt kort stund med ljus denna årstid, och vädret kan ju krångla till det – men då det blir rätt så blir det SÅÅÅ rätt.

 

 

Tveka inte att ta kontakt om du vill ha vinterporträtt!

2 Responses

 1. Tidstjuven
  | Svara

  Älskar också vinterfotograferingar! Den små ljusa stunderna är så magiska när solen kikar fram och frosten eller snön glittrar på marken.

  • Soulmama
   | Svara

   Ja, det är så magiskt! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.