Det närmar sig bokrelease

På tisdag gäller det! Jag börjar bli lite nervös. Fast boken funnits ute på nätet redan några veckor så är det på tisdag som jag håller min lilla fest, och då kommer det att kännas ännu mer verkligt. Det känns ju verkligen värt att fira att detta är min tredje bok, och även om det är tungt att behandla sorg så är det väldigt viktigt.

 

 

Jag välkomnar er alla att komma till Torgare prästgård kl. 19. Jag säger några ord, bjuder på glögg/kaffe/te, och älskade syster Anna sjunger och spelar. Det är inget pretentiöst och tröskeln är låg! Det kommer att bli mysigt på ett juligt Torgare 🙂

Om man vet att man kommer får man gärna anmäla sig på Facebook-evenemanget, så vet jag lite hur många som kommer. Vi ska hoppas alla får något varmt att dricka och en skön stol att sitta på!

Det finns en hop med böcker till salu. Signerat med ditt namn kostar endast 15€ på releasen, och jag säljer också mina två andra böcker till rabatterat pris då – så man kan ju för all del köpa dem som julklappar. Kanske tar jag också med mig lite julkort och annat om man vill köpa.

 

 

Jag kommer också att delta på gammaldags julmarknad på Torgare nästa lördag. Det är en jättemysig julmarknad och förhoppningsvis har jag kvar några ex av diktsamlingen då också, samt en hel massa kort och konst!

 

EDIT: Och nu landade ÖTs smickrande recension! *rörd*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.