Julkransar av loppisfynd

Min dörr är i dåligt skick och till julen fantiserade jag att jag skulle ha en stor, fyllig granriskrans över halva dörren. Men jag insåg att ork och tid kanske inte räcker till ett sådant projekt. Så medan jag fyndade lite gammaldags julgransprydnader på loppis så plockade jag också på mig två, ganska små, kransgrunder, och lite annat småpynt jag tänkte kunde passa i kransarna.

 

Jag betalade 40 cent styck för kransarna, och cirka 1 euro för diverse småkrafs som kanske kunde komma till nytta. Svampar, fåglar, änglavingar, sånt. Vid SPR-loppiset i Kokkola fanns små pyssel- och pyntpåsar för några cent styck, så jag behövde inte ha idén klar för mig redan då. Mina kransar av loppisfynd blev att kosta under en euro styck och jag är jättenöjd!

 

 

Idag kom lusten att få kransarna gjorda. Det är nog solen som gjorde mig pigg och glad. Det resulterade i en liten krans till min dörr, med en mindre krans inuti, granris, eucaluptys (och båda kvistarna kanske jag måste byta ut innan julen) och små svampar.

 

 

Och en julklapp till mamma – en vit krans med änglavingar till hennes grav <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.