Produktfotograferingen som blev en succé!

 

Idag fick jag göra en jätterolig produktfotografering för Irks Ekologiska homemade som jag skrivit tidigare om HÄR. Jag ska också göra en liten produktbroschyr för hennes ringblomssalva som nu börjar hittas i butiker runtomkring i nejden!

 

Men här är några smakprov på dagsverket!

 

 

Det är ju verkligen inte lätt att fota i naturligt ”ljus” mitt i novemberdasket, men det går nog. Speciellt då bilderna inte ska bli tapeter direkt utan ska användas i mindre format i marknadsföring online osv. Hursomhelst är jag jättenöjd och ska belöna mig själv med både muskelsalvan och fotkrämen, för ont har jag både i axlar och fötter just nu.

 

 

Hör av dig om just du behöver produktfoton!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *