”When it rains it pours”

posted in: byråkrati, kärlek

 

Den här dagen började inte bra. Den började redan lite efter 6. Mina nätter är så avbrutna just nu. Klöver kom in igår med skadad tunga och något fel med örat. Så jag har behandlat honom så gott jag kunnat, men fick lov att stiga upp i arla stund och släppa ut honom bara en sväng för att få in honom snabbt igen på läkande vila.

Sedan kom räkningarna. Min försäkring, min fordonsskatt och min bilförsäkring ska alla betalas i december. Aldrig förr har dessa, dyraste räkningar, varit så synkroniserade. Så går det då man byter försäkringsbolag… Jag lever på cirka 300€ i månaden, och det är just det jag kommer att tvingas punga ut i december. Jag såg julen jag planerat spolas ner i wc-byttan. Jag grät lite.

 

Men jag begav mig till stan på lite ärenden och för att hämta tröstekram av Kärleken. Och julklappar ska mina kära ändå få. Och då jag kom till Kärlekens så började min dag svänga. Han gav mig biljett till Rickard Eklunds skivrelease, något jag velat gå på jättelänge, men tvingats tänka bort på grund av ekonomin. Sen hörde en vän av sig med ett litet jobbprojekt. Och då jag fortsatte mina ärenden och hängde poster vid After Eight, för bokreleasen, så blev det pratat och planerat för en konstutställning där. OCH på väg hem fick jag veta att några andra kära personer lämnat ett litet ekonomiskt bidrag åt mig.

 

When it rains it pours, ja. Men oj vad det kan svänga till det bättre snabbt! Jag är SÅ tacksam <3

Jag har fortfarande inte löst majoriteten av de ekonomiska problemen – men det känns som att universum än en gång visar att det ska gå. Att jag förtjänar att det ska gå. Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.