Diktsamlingen är HÄR!

Ja, idag kom paketet jag väntat på! BoD var snabbare än jag trodde och nu håller jag ”Signerat med ditt namn” i mina händer! Min tredje publicerade bok!

 

 

Jag har gjort glädjedans, och fått ur mig konstiga ”wohoo” på telefon med älsklingen, och jag har bläddrat. Jag tror faktiskt jag ska läsa den idag. Det är oftast något helt annat då man håller något man skrivit i sina händer. Det blir så svart på vitt, utan skärmflimmer och aj-i-ögonen-ljus. Hoppas verkligen innehållet är lika bra som själva helheten känns!

 

 

Och nej, jag kommer inte att sälja boken själv innan releasen (27.11 på Torgare!). Man kan såklart beställa den HÄR eller så pallrar man sig på release och får en signerad. Signerad med mitt namn, då 😉

 

Idag är en glad dag 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.