X3M kroppspositivitet ;) + LÄNK!

Idag eller imorgon borde min artikel samt lilla radiosnutt publiceras på X3M. Jag meddelar nog närmare och länkar då jag vet mer! HÄR ÄR ARTIKELN!

Men jag har känt mig lite avlägsen från min kropp igen ett tag och tänkte ta chansen nu att visa en del av mina favoritbilder igen. Och titta på dem själv såklart. Kanske peppar det mig helt lagom inför min terapi idag, och kanske det peppar nån av er också! Fler inlägg på samma tema finns HÄR!

Jag tänker allt mer på att jag på så många sätt fått mammas kropp. Det finns mycket att ta tag i gällande den saken också, och sorgen i det. Men bilderna är vackra eller alldeles galet fula – och de gläder mig idag!

 

 

Jag klarar inte av idag att se bilder där min mage ser större ut, eller i fula vinklar. Idag är inte en så stark dag. Men jag väljer att visa ”fulbilden” här nedan, vilket är kanske den fulaste bild jag har. Dubbel- eller trippelhaka, finnar (eller är jag bara rosig för att det var -25 grader?), gäddhäng och hartänder… Fast poängen är ju att jag ska försöka hitta något vackert i den också – och jag gillar faktiskt hårfärgen 🙂 Dags att köra lite henna snart igen, för mina gråa hår ger mig gråa hår 😀

 

 

Och mina vackra stretchmärken 🙂 Så bleka och fina på den här bilden, fast de nog annars kan se grällare ut.

 

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.