Finfrämmande & fågeltokeri

Idag är en regnmysig och kylig dag då jag kombinerar skrivande med framför-brasan-sittande och lite målande däremellan (på ett speciellt projekt jag ska visa småningom), samt äggkokeri och titta-ut-genom-fönstret-fågelskåderi. Det var då jag gjorde det sistnämnda som jag märkte att jag hade finfrämmande på gården!

 

 

Jag tror det är en dubbelbeckasin, men jag är ingen expert – det kan lika gärna vara en enkelbeckasin. Hursomhelst ser den ju alldeles fantastisk ut! Så jag blev ju lite fågeltokig, och eftersom bildkvaliteten på fotona inte är så bra (jag har inget megalångt objektiv för fågelfotografi) valde jag att leka lite med bilderna i Photoshop. Jag drog fram gäddhängs-bilden igen, som också antagligen kommer att synas på X3Ms webb snart.

 

 

Resultatet är lagom fågeltokigt. Men jag måste få ha lite dum-roligt ibland också. Och jag tyckte det blev ganska vackert 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.