Virtuell konstauktion fortsätter!

 

Det är cirka en vecka kvar att bjuda på den första hopen konstverk jag satt upp på min virtuella konstauktion på Facebook! Ni hittar auktionen HÄR! Det har nog bjudits en del, men ännu hinner ni med. Och där finns massor med äldre tavlor som bara kostar ett par tior – i alla fall som startbud!

 

Men idag satte jag till några tryck också, med två veckor tid att bjuda. Dels mina hattbjörnar (som fortfarande finns kvar i original också), och dels några tryck av min morbror Tomas Furubacka som är en absolut fantastisk konstnär. Vi är väldigt olika som konstnärer, men jag tyckte det var fint att sätta med hans tryck i auktionen. Vi delar såklart på vinsten och 10% går till Marina Furubackas minnesfond precis som på mina egna verk.

 

 

Så hoppas ni hittar in och bjuder vilt! Det är absolut billigaste sättet att få en del av mina verk, och dessutom går ju en del till välgörenhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.