Tingsboden levererar!

Det gamla tingshuset i Kronoby är till salu. Det är ett vackert hus, men det är museiskyddat, och man får inte bo där. Omöjligt nära vägen, och på församlingens tomt står det dessutom. Men ack så vackert är det.

 

De senaste åren har det inhyst antikaffären Tingsboden. Jag fotade deras marknadsföringsbilder för några år sedan och har varit förtjust i deras utbud. Nu ska affären sakteliga tömmas och allt är nersatt till halva priset. Det var väl värt en tur dit idag!

 

 

Hem kom jag med en skranglig och speciell hylla, samt korgar till omöjliga garderobsalkoven i sovrummet. Sådant som jag dessutom kommer att kunna använda till diverse fotosessioner, så de var en investering för företaget. Men hade börsen varit fullare hade jag nog kommit hem med halva Tingsboden! Tyvärr fotade jag inte alls där, men jag rekommenderar att ni kikar på Facebook och tar er till Kronoby innan det är för sent!

 

 

Av fina Helen och Mayrik fick jag dessutom en ”liten” present som jag kommer att skapa något riktigt roligt och vackert av med tiden. Men jag ska inte avslöja annat än att det kommer att bli både mina barnsliga djur – men också funktion!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *