Rotting-trend + gratis-saker + tävling!

 

Rotting är trendigt igen. Jag följer ju inte trender, jag märkte det helt enkelt genom mitt Instagram-flöde.

 

 

Men personligen gillar jag kontrasten och lättheten de kan tillföra en helhet som är ganska full av tunga, gedigna, gamla möbler och saker (som jag ju gillar till max!). Jag har redan fyllt detta hus till fullo, men säljer bort efterhand, och blompallar behövs då jag ständigt utökar min inomhus-djungel. Och då dök dessa fantastiskt fina blompallar upp gratis i Roskalava – Jakobstad-gruppen på Facebook. Vilket fynd!

 

 

Tyvärr måste de nu stå vid fönstret med ljustörstande blommor, så de syns inte så bra, men kanske huset och omständigheterna ändrar eftersom så de får ta mer synlig plats. I alla fall platsar de perfekt intill min vita blompall i järn som jag fyndade för något år sedan.

 

Jag var ju på lettering-workshop förra veckan och blev inspirerad att genast skapa något till mina egna väggar, för att påminna mig om kärlek, och om kreativiteten i bokstavsillustration. Först tyckte jag att ramen var helt fel färg, men det var den enda jag hade i A3-format, men nu gillar jag kontrasten av det orangea träet mot de ljusblå och rosa detaljerna.

 

Och jag rekommenderar att ni följer mig på Instagram – @soulmamaarts – för där kan ni tävla om samma tryck! Jag tryckte på två olika kvaliteter, och den jag inte tyckte passade hos mig, en vacker, strukturerad kvalitet, kan ni vinna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.