Vart tog alla läsare vägen?

posted in: blogg

Nu undrar jag i all ärlighet vart alla läsare tog vägen? Det kan bra hända att jag skrivit ointressanta inlägg, eller att min några dagars paus tappade läsare – det är okej om det är så. Men då det går ner från allt mellan 100 och 1000 läsare per inlägg till 20-30 på någon vecka så undrar jag om jag tappas bort i Facebooks flöde, om Analytics bråkar, eller om jag gjort något annat fel.

 

Hoppas i alla fall ni hittar tillbaka till mig och att dessa sommarens sista blommor förgyller hela vintern, i alla fall i sinnet <3

 

4 Responses

 1. Petra
  | Svara

  Jag brukar också kika in och läsa, då och då. ❤️

  • Soulmama
   | Svara

   Du är så välkommen <3

 2. Tidstjuven
  | Svara

  Jag brukar ofta kika in och läsa dina skriverier, men är dålig på att kommentera. Men nu måste jag bara säga att jag tycker att du alltid har så kloka funderingar, och din konst är mycket vacker. ❤️ Fortsätt skriva och fortsätt måla och fotografera!

  • Soulmama
   | Svara

   Tack ska du ha <3 Jo, kommentarer är det oftast fattigt med, men jag undrar nog om det är mig eller min läsarräknare som det är fel på 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.