Sälja, kasta, sälja, kasta, rensa, städa, rensa, städa – och loppisfynda nytt!

Jag fortsätter min lite maniska resa inåt och inom hemmets väggar. Jag rensar, städar och för till loppis, samt försöker sälja sådant som har litet värde. De som är intresserade av kläder och inredningsprylar och sånt kan ju söka efter mig på de lokala loppissidorna på Facebook. Jag vill bara ha bort sådant som inte gör nytta för mig längre, men som kanske ändå kunde glädja någon annan.

 

Samtidigt gläds jag åt åskan och lilla regnskuren. Hit kom ändå inte haglet och ovädret som verkar ha tagit Jakobstad med storm. Och jag loppisfyndar nytt, trots allt rensande. Förnyar garderoben, blir någon annan kanske. Flygiga, randiga, skira skjortor som går att knyta i midjan, och små trähängare för topparna med spagettiaxelband.

 

 

Ibland önskar jag att jag hade mod nog att bara öppna dörrarna och sälja rubbet, till rätt pris, förstås. Men jag är ändå så fäst vid det mesta, så jag gläds istället då jag hittar gömmorna med saker och kläder jag kan, vill och vågar bjuda ut åt världen. Som oanvänt fästingmedel, och väskor av olika slag.

 

Men öppet hus skulle jag ändå gärna ha nångång. Istället för att ordna någon stor utställning eller så. Kanske det blir sen, i samband med någon bokutgivning. Vi får se. Men ”butiken” är ju trots allt öppen för konsthandlare i alla former. Bara att kontakta mig så går det mesta att ordna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.