Farväl i rumphöjd

Sedan jag skaffade min första dread för sisådär 6-7 år sedan har jag låtit håret bestämma över dreaden. Den delade sig efter ett par år till två. Och de två fick en babydread i nacken. Den lilla tappade tyvärr hårfästet (höhö) för en tid sedan. Och nu blev det den ursprungliga, längsta dreadens tur. Den nådde nu ända ner till rumpan.

 

Men den har blivit allt svagare på mitten en längre tid, och jag ville inte ”bygga” den utan låta den bestämma. Egentligen tänkte jag väl att den skulle gå av i sinom tid. Fastna i någon dörr eller nåt annat, helst mindre smärtsamt. Men den började nu se så sliten ut, och full med ludd. Så jag kapade bort hälften, det dåliga partiet.

 

Här är en liten minnesbild, ett bevis, för att den faktiskt nådde rumpan. Nu känner jag mig lite halverad.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.