Ojdå, jag fick en punschveranda!

posted in: inredning, möbler, trädgård

Jag hade tänkt nöja mig med växthuspysslet som syntes i förra inlägget. Med mina onda knän hade det gott och väl räckt för dagen.

 

Men så började jag stirra på råddet i kvisten. Jag ville bara möblera om ”lite” så det skulle finnas rum att sitta och dricka morgonkaffet där. Nå… Det där ”lite” blev en total ommöblering och mina knän fick minsann stryk igen. Det var ändå inte så att kvisten var full av skräp, men det var helt fel organiserat. Jag har ingen före-bild, men det har ju nog förekommit en del kvist-bilder på bloggen tidigare. Den halvan av kvisten som har mer golvutrymme var full av stuff, och likaså andra sidan.

 

 

Så jag kastade om allting, slängde ut ett bord, och tog in ett annat, flyttade ut odlingsgrejer och plötsligt hade jag en punschveranda! På den större, södra sidan finns det rum för två att dricka kaffe, och på den smala norra sidan finns det rum för det nödvändigaste i odlingsväg, och annat smått och gott som man vill ha i en kvist – och det är ljus och fräscht. Jag är så glad att jag tog mig an projektet trots att det såg lite omöjligt ut då allt var utdraget mitt i trappen och in i köket!

 

 

Jag är lite ledsen att mina pelargoner, som varit så livskraftiga hela vintern, inte verkar vilja explodera trots omplantering. Men tillsammans med olivträdet och annat grönt så pryder de ändå vackert.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.