Konstnärsporträtt och garderobsombyte

Jag har som sagt inga pengar. Det där har jag gått igenom tusen gånger. Men ibland behöver man förnyelse i alla fall, och ibland har man världens bästa flyt.

 

 

Idag skulle jag till en bekant och sälja en av mina gamla klänningar åt henne. Sen tänkte jag ta den pengen och kanske köpa ett par byxor av en annan loppisförsäljare. Nå, det gick så bra att på första stället slapp jag flera plagg ur min klädesväska, och på andra stället intresserade väskan också och tömdes lite till, så jag fick tre par byxor och en tröja OCH en tia i handen. Ganska bra flyt att tjäna 30€ och få fyra nya plagg på köpet. Men det är ju bara ibland det går så bra. Och pengarna gick ju genast åt till mat och bensin för hela äventyret. Men fint var det i alla fall.

 

 

Vem hade trott att jag skulle åka hem med de vidaste, och mest nästan-leopard-mönstrade byxorna man kan tänka sig? Inte jag i alla fall. Men jag känner mig så lyxig, vacker, rentav rik.

 

 

Och så måste man ju ”dress down” så det passar konstnärslivet och då tar man såklart på sig den långa linne-slängkappan jag fyndade en annan dag. Det bästaste fyndet någonsin, speciellt i linneväg!

 

 

Nej, detta var inte ett ytligt mode-inlägg mittiplötsligt. Det här är en del av processen. Jag är ju fortfarande puppa. Väntar på att bli fjäril. Eller mal, i alla fall.

 

 

OCH så här fint blev det då Slagugglan flyttade in till sitt nya hem idag! Tack, fina kunder har jag och underbart att genast få se var tavlan ska bo!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.