”Tillsammans är ett ord vi tycker om”

 

Jag ska fortsätta min PMDS-kurs snart, men ville göra ett inlägg om väldigt speciella ugglemålningar. Leena och syster Anna fyller år nu i april och på påsklördagen skulle vi fira dem. Jag ville ge dem varsin liten tavla med ugglor förstås, men fick en snilleblixt att vi kunde göra dem tillsammans – jag och min kärlek.

 

 

Han har målat bakgrunderna, och därför också bestämt färgvärldarna och stilen på tavlorna. Och så målade jag ugglor utgående från den känslan. Det var otroligt spännande och roligt! Det var min vän Ingemo som sade ”Tillsammans är ett ord vi tycker om” då jag visade tavlorna och sade att vi målat dem tillsammans. Ja, ”tillsammans”, ”ilaag” – det är underbart!

 

Det blev tornugglor igen, men de blev verkligen annorlunda då någon annan styrde färger och stil. Dessutom hade jag i misstag köpt metallisk kopparfärg, som min älskade också råkade använda i misstag – och det blev ju helt fantastiskt på Annas tavla. Det är svårt att fånga på bild, men skimret är jättespännande.

 

 

Och på Leenas tavla finns mammas orangea färg, och jag riktigt känner hur mamma genom ugglans snälla ögon vakar över Leena.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.