Bara glasögon & ugglor

Jag vet att jag är lat med bloggandet. Men inte lat egentligen, jag har haft fullt upp med målande och marknadsföringsjobb. En del tavlor kan jag inte visa innan de nått sina rätta ägare, men de är på kommande. Och åt alla som varit ledsna då de inte hunnit med köp av någon tavla – MAN FÅR JU BESTÄLLA! Det är bara att beställa en tavla med valfritt motiv. Priset blir kring samma som på de jag sålt redan.

 

 

Jag hade också en väldigt jobbig PMDS-period denna cykel, och kommer nog skriva mer om det under april då det är PMDD Awareness Month. Men nu känner jag att jag är tillbaka, nästan manisk blir jag då jag vaknar ur dvalan så jag målar, målar, målar, och arbetar med kundarbeten. Borde ju hinna med städning, odling och annat vårligt också mellan varven. Pust.

 

Jag har också fått nya glasögon nu, så jag försöker lära mig använda dessa inneglasögon då jag jobbar. Först var de väldigt vingliga, men nu tycker jag att de funkar bra! Tycker ni jag valde rätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.