FPA kallar mitt företag ”lönsamt” så nu blir det REA! :)

Verkligheten är kanske inte så positiv som det låter, men ja, i februari lyfte jag igen lika mycket lön som arbetslöshetsersättningen (så som FPA krävt) och de kallade mitt företag lönsamt denna månad. Men om jag inte lyckas uppehålla detta så börjar de sänka min grunddel efter 30.4. Så jag har minsann en kamp framför mig att få företaget lönsamt på riktigt. Men jag håller humöret uppe!

 

Jag har funderat mycket på vilka summor folk spenderar på konst, kultur och kanske också så kallade ”inredningsprylar”. Jag undrar om det finns någon konstig inställning att 100€ i en inredningsbutik är ”billigare” än 100€ åt en lokal konstnär för ett konstverk? Eller 500€ i året på olika inredningsprylar jämfört med 500€ för en stor originaltavla? Om ni har tankar kring detta får ni gärna dela med er!

 

 

Men jag rear i alla fall ut några tavlor nu för att få mer rum hemma, och för att hålla företaget flytande. De inramade hattbjörnarna (A3) kostar 50€, och inramade ”It’s all within you” (42x52cm) kostar endast 65€ nu. Vargen (41x33cm, akryl på duk) säljer jag för 60€ och ”Big love” (46x38cm, akryl på duk) kostar 70€. ”Egen sfär” (60x45cm, akryl på kartong) kostar 55€. Vill någon mot all förmodan ha hela paketet får ni det för 230€ 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.