Man måste pausa – yoga eller inte yoga?

För ett par dagar sedan flyttade jag bloggen. Jag satt 12 timmar den dagen och jobbade framför datorn. Det är mer än dubbelt längre än vad jag normalt klarar av. Och senaste dagarna har jag ju suttit flera timmar per dag också för att försöka få allt i ordning. Fortfarande kräver äldre inlägg lite omsorg, men det mesta funkar ju nu. Dock så är min kropp sönder.

 

 

Jag klarar inte av såna långa perioder framför datorn. Inte i ett sträck. Inte utan promenader eller sällskap och kramar. Pauser. Yoga eller stretchning. Men då jag blir fokuserad på något kan jag inte lämna det halvfärdigt. Jag har för dåligt tålamod. Och tydligen fortfarande för lite respekt för min egen kropp.

 

Men igår skötte jag en älskad med feber. Och idag tror jag också jag måste ta ledigt. Jag började med lite mjukyoga i ”vårsolen”. Och nej, här finns inte värme för snygga yogakläder. Visst, jag gillar också yogakläder som motiverar mig på något underligt plan. Men jag vill krossa myten om att man måste ha dem… Det är kring 16 grader här inne, igår bara 14 vilket höll mig från att göra annat än elda. Så jag har tre tröjor, varma mjukisbyxor och två par yllesockor. Det ser inte snyggt ut, men det håller mig varm på golvet.

 

 

Som egenföretagare borde jag få in någon form av inkomst varje dag. Men det GÅR INTE. Jag har inget på lut nu och jag tar mer än gärna emot jobb. Men just idag måste jag pausa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.