Att dokumentera bygget av ett litet, litet hus

 

Jag har fått äran att dokumentera mina vänner Mika och Isabells tiny house-bygge. Ett litet hus på hjul håller på att födas vid Jakobstads båtvarv, och på lördag är det öppet hus om man vill ta sig en titt.

Vi ska försöka sammanställa en liten bok om bygget, och varför man väljer att bygga ett hus i mindre format. Ännu är det långt kvar innan huset är redo att bebos, men det är redan otroligt fint!

 

 

Igår blev det premiärflytt då huset skulle dras ut från stora hallen vid båtvarvet och ut på gården inför öppet hus. Och det gick bra! Nu står det stolt och väntar på att bli ett framtida drömhem för Mika och Isabell!

Och så här roligt såg det ut häromdagen då några av fönstrena blev målade 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.