Omfamnar min fel & bristningar

Det är en stund sedan jag delat ett kroppspositivt inlägg. Men fel och brister är något jag fortfarande kämpar med att älska varje dag. Även om jag försöker rätt bra med att rätta till fysiska hälsan, så finns det ju fortfarande djupa sår i psyket.

Jag har älskat den här lilla modeflugan att måla bristningar med regnbågens alla färger, omfamna och älska dessa märken på kroppen som är minnen av förändring, olika former, växandets fantastiska souvenirshop.

Jag tog en liten stund för mig själv idag och målade några av mina bristningar. Det kändes som en rolig lek, som jag gärna gör igen, och jag tyckte åter en gång att min mage är rätt så söt.

Det är nu ungefär 40 kg sen jag var som störst. Jag vet ju nu att mitt hat mot mig själv då, inte hade med storleken att göra, utan något inuti. Idag är jag mindre, men kämpar ändå. Och jag är glad att jag kommit en bra bit på vägen.

  1. Sofia
    | Svara

    Tack!! Mer kroppsposivitet & kärlek ut i världen! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.