En fåtölj som omsluter

Nu har vi soligt höstväder. FPA lyckades ge beslut om fullt utkomststöd denna månad. Och jag har hittat den perfekta fåtöljen.

Nog kan man le åt det nog.

Jag har letat fåtölj i ett par år. Och egentligen insett att det är för trångt hos mig för en stor fåtölj. Men sedan jag möblerade om lite i vardagsrummet så fanns det lite utrymme att tänka sig en fåtölj igen.

Och då jag hittade den perfekta, omslutande fåtöljen i lagom blekt röd sammet för 15euro på gårdsloppis så slog jag till! Visst, en knapp är borta, ett ben behöver fixas, och den går snart upp i sömmarna. Och ja, den är fullständigt enorm i det lilla rummet. Men det är underbar!

Här ska jag sitta hela vintern. Framför brasan, omsluten av en möbel som bjuder på total trygghet.

  1. Carina
    | Svara

    Härlig fåtölj! Och fint har du omkring dig annars också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.