ÄNTLIGEN VÄXTHUS!

Ja, jag har nog bilder av den fortsatta processen, men nu blir det ändå bara bilder av färdiga växthuset!

Ett par dagar redigt arbete av goda vänner så var plasten på taket och fönstren på plats. Ännu är det för tidigt att plantera ut något dit, då det inte är ett särskilt tätt växthus. Men jag tog ut lite blommor och grödor idag för att riktigt känna på känslan – JAG HAR ETT VÄXTHUS!

Tack till mina älskade vänner – det är här är verkligen min nya favoritplats!

2 Responses

  1. Alexandra Sandbäck
    | Svara

    Tack, jo, jag älskar verkligen mitt nya favvoställe 🙂

  2. TIDSTJUVEN.com
    | Svara

    Åh, vilket mysigt växthus du har fått! 🙂 Den översta bilden i inlägget, där du står med lådan i växthusdörren, är ju bara för härlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.