Ledsen Soulmama

Idag är ingen bra dag.

Det är fler saker som blåst motvind på mig och fått mig att känna mig liten och värdelös. Men av de sakerna är definitivt FPA.

Jag har sagt detta förut, men för nya läsare kan jag ju berätta att jag lever delvis på mitt eget företag, och delvis på FPAs utkomststöd. De gnäller hela tiden att jag måste tjäna mera på företaget, annars börjar de sänka utkomststödet. Och jag försöker. Allt vad jag orkar och kan. Men det är inte lätt att få kunder, och min fysiska och psykiska hälsa tillåter inte heltidsjobb.

Hursomhelst, jag har försökt arbeta med attraktionslagen, och vissa månader har jag haft mer jobb och inte alls känt mig värdelös. Just nu står jag utan större kundarbeten och vet inte hur nästa månad ser ut. Och samtidigt får jag beslut för denna månads utkomststöd. Där jag ser att FPA räknar kilometerersättning som INKOMST.

Jag har försökt prata med dem, men det ser ut som att detta är ett faktum. Man tycker i så fall att de skulle betala för utgifterna som km-ersättningen täcker – alltså bensin, försäkringar etc. Jag måste köra i mitt jobb, så km-ersättningen är ju verkligen inte en inkomst.

Vi får se om jag får rett ut det där. Men det ser ut som att de fortsätter degradera mig, spotta på mig, och göra sitt bästa för att få mig att ge upp på företaget och sjukskriva mig för evigt.

Uff. Att man 2017 ska tvingas kännas sig som en andra klassens medborgare fast man gör sitt yttersta för att vara en produktiv länk i samhället.

All hjälp, alla kundarbeten, alla goda vibbar tas tacksamt emot just nu.

  1. Ariela Atias
    | Svara

    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.