Min nya kamera!

 Igår fick jag min nya kamera! Jag har fortfarande inte råd att skaffa en kamera som kostar flera tusen, men jag gillar Canon EOS-serien så jag bestämde mig för en av de senaste modellerna i den serien.

Jag har dock varit flunssig och inte haft chansen att prova den. Men idag då de sista solstrålarna letade sig ner genom skogen så bestämde jag mig för att inte bry mig i undertemperaturen och onda halsen. Jag gick ut en sväng till ljudet av svansång och testade kameran lite.

Helt ogenomtänkta bilder, bara snabbt snabbt innan ljuset försvann. Och visst är jag nöjd med kameran! Jag ser framemot nästa porträttsession, med mig själv eller någon annan.

Ta kontakt om du behöver studentbilder, förlovningsbilder, annars-bara-bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.