Uggla på besök!

posted in: djur, drömmar, foto, natur

Det här är första gången jag sett en uggla i det vilda, på såhär nära håll. Min blick fastnar på elledningen vid vägen. Och där är något så stort att jag förstår att det är en uggla. Mitt hjärta stannar nästan. Det är så fantastiskt vackert och magiskt.

Men samtidigt; jag är rädd för budskapet. För några veckor sedan drömde jag i två veckor om ugglor. Och det ledde upp till något ganska otrevligt – och strax efter slutade drömmarna. Jag är rädd för vad denna uggla har att säga mig.

Usch, det är nog nästan obehagligt även om det är magiskt och vackert. Speciellt med fredagen på kommande, läs här!

Tyvärr klarade inte kameran av denna utmaning. Jag har svårt att veta vilken uggla det är. Antagligen slaguggla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.