Kattskandal! Semester avbruten!

Haha, visst Ă€r det roligt med propagandarubriker? 🙂 Det Ă€r inte sĂ„ illa som det lĂ„ter, som tur Ă€r!

IgĂ„r körde mammorna och jag ner till Åbo dĂ€r vi plockade upp syster Anna pĂ„ hennes jobb vid Pub Niska. Skitsnyggt stĂ€lle, förresten. Men vi Ă„t inte dĂ€r utan for vidare till Pargas, handlade och Ă„kte sen hem till Annas och Sets nya hem. Ett mysigt litet hus vid en havsvik – vackert snötĂ€ckt och vĂ€ldigt, vĂ€ldigt mörkt. SĂ„ den fina utsikten njöt vi av först imorse.

Men vi Ät gott och umgicks. Som man bör! Dock sÄ oroade vi oss för kattungarna hemma hos mammorna. Kattmamman Selma hade nÀmligen blivit utslÀppt pÄ toa-paus mitt pÄ dagen och inte Ànnu kommit in. Vi kallade alla pÄ henne pÄ distans, men dÄ hon inte började dyka upp sÄ fick mammornas granne börja ge modersmjölksersÀttning Ät de smÄ. De var inte sÀrskilt villiga att ta flaskan, sÄ vi oroade oss Àn mer.

Imorse fick vi höra att Selma Ă€nnu inte kommit hem – sĂ„ enda alternativet var att vi tog oss hem istĂ€llet. SĂ„ semestern blev avbruten halvvĂ€gs och idag körde vi hela vĂ€gen upp igen. DĂ„ vi kommit sĂ„ lĂ„ngt som till Vasa fick vi höra att Selma Ă€ntligen kommit hem! Gott sĂ„! Men visst var det synd att semestern blev avbruten – fast har man smĂ„, smĂ„ liv pĂ„ sitt ansvar sĂ„ Ă€r det bara att acceptera och fara till undsĂ€ttning.

Jag Àr trots det tacksam för den korta visiten hos syster och önskar mig dit snart igen. RÄdjur pÄ gÄrden och havsutsikt Àr inte fy skam inte. <3


Bilden tagen för nÄgon vecka sen.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.