Stjärnhimmel

posted in: drömmar, foto, natur, vackra platser

Klöver väckte mig inatt, kring klockan 4, då han ville ut. Det var bara att hoppa upp och öppna dörren till kylan. Stjärnhimlen som slog emot mig var fantastisk! Jag var tvungen att försöka fånga den på bild.

Nåväl, det tog otaliga försök innan jag fick någon skärpa på stjärnorna. Precis som i drömmarna jag ofta har – där jag ska fota något vackert men jag får aldrig kameran att lyda. Och just då jag har någorlunda skärpa så började de alla gå i moln. Så det blev att nöja sig med ett par halvlyckade bilder, och en mycket snorig näsa.

Idag är det huvudvärk och snor – så stjärnhimlen kostade tydligen en del. Men jag försöker kurera mig och vila upp mig, efter dagar av obehaglig utmattning igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.