Fergina Rowing

posted in: foto, konst, kultur

En vän till mig håller på och startar upp ett nytt företag i Vörå. Bland annat kommer han att ha webbförsäljning av diverse roliga produkter. Jag fick i uppdrag att designa en bild enligt hans idé, och den bilden finns nu att fås på bland annat t-skjortor på hans RedBubble-shop!

Det är den klassiska kyrkbåten och lite sexuellt innuendo som vi leker med. Detta är Fergina Rowing International Fanclub! 🙂

Jag fick själv en så kallad Relaxed Fit t-skjorta i mörkblått med gult tryck. Den är jätteskön, och jag valde idag att bära den med knut i midjan.

  1. brygd.net
    | Svara

    Äsch jag försökte ju kommentera här igår men det verkar inte ha funkat. Vad jag ville ha sagt var ungefär: SNYGG! Känner ett köpsug. 🙂 /Linnea P.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.