Kärleksbilder

Fina Irkku och Mattis firade fyra år tillsammans igår! För tre år sedan fotade jag deras förlovningsbilder, och idag fick jag äran att föreviga de fyra åren i några bilder.

Sånt här är nästan roligast att fota – helt apropå, i vacker sommarmiljö, utan att jag ger order om hur någon ska bete sig – jag vill bara fånga ögonblicket.

Det är härligt med kärlek! Dessa två har varit med om väldigt mycket på dehär fyra åren – och många fler år önskar jag dem i ljus och kärlek.

 

Just nu tar jag inte på mig större fotojobb som bröllop och liknande – men jag älskar att fota kärlek; så förlovningar eller annars-bara-kärleksbilder, barn- och familjefoton – allt sådant får ni gärna kontakta mig för på FB eller på alexandra.soulmama@gmail.com!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.