En regndag

En regndag som började med sol började också med ett jobbigt tandläkarbesök. Smärtsam borrning och sedan konstaterande om att mitt inflammerade tandkött kommer att stå i vägen för en bra plombering. Så det blev temporärt fix, och om ett par veckor måste jag gå igenom samma sak en gång till.

En regndag med ägglossning som innebär magsmärtor och gråtfärdigt humör.

Men en regndag med många kramar. Och en fjäril från en gratislåda vid loppis. Och klibbalskottar från en kyrkogård.

En regndag då både det goda och det onda kom gratis. Vilken tur att mina mammor var generösa igår. I alla fall är både kylskåpet och Fiesta-tanken fulla. Den närmaste framtiden innebär antagligen att panta flaskor, försöka överleva PMDS-veckor, och få arbete gjort. Och bastu, och terassbygge, och förhoppningsvis sol.

Hoppas kramarna fortsätter komma gratis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.