Väskor, kuddar och annat finns nu på RedBubble!

Idag jobbar jag på min Tictail-webshop som kommer online snart! Men jag har äntligen fått igång min shop på RedBubble!

Det är en fantastisk plats för konstnärer och designers där man kan ladda upp olika konstverk och mönster och få dem tryckta på allt från väskor och kuddar till Iphone-skal och kläder – utan att behöva investera en massa pengar i att trycka upp produkterna själv.

Jag valde att inleda min RedBubble-bana med ett litet mixed media-konstverk för gudinnor – jag kallar verket Goddess Magic!

Min konst har ju kallats pornografisk – men nu lät jag mig igen inspireras av detta påstående. Jag tog idén om att vaginan, Yonin, skötet ibland kallas för en blomma – och jag gjorde denna vackra ros för att fira det vackra i det kvinnliga könsorganet.
Det är gjort av riktiga foton, men är så pass diskret att ingen behöver veta vad det är för ros du bär på din väska, eller din telefon. Eller vad som gömmer sig i kudden du har i soffan.

Jag fnissar då jag tänker på det. Rosen är vacker – och så är också yonin. Låt gudinnan i dig fira med mig!

Jag hoppas ni besöker min RedBubble-shop och handlar hem lite produkter. Det är inte många euros jag får – men det skulle glädja mig att se mina mönster ute i världen. Jag lovar att jag snart laddar upp fler konstverk – och ni får gärna önska om det är någon bild eller tavla ni gärna ser på era kuddar eller kläder!

 Bild från RedBubble.
  Bild från RedBubble.

UPDATE: Howling for you finns också på RedBubble!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.