God fortsättning

posted in: familj, foto, konst, minnen, själ

Ett intressant uttryck – med god fortsättning alltså. Det är väl julhelgen man syftar på. Men riktigt snart önskar man ju gott nytt år. En god, ny början. Alla möjligheter ligger framför en, ett nytt år, ett nytt liv – om man så vill.

Jag känner mycket hopp inför framtiden. Min egen, och för de närmaste. Mycket nytt på gång, och allt verkar vilja falla ner på målarduken – istället för på planeringspappret.

Men gott så.

Han är inte döpt ännu, kanske inte ens klar. Bättre bilder kommer. Men åh, jag älskar den här mannen i stjärnhimlen.

Och lite julbilder på det. Firade med mammorna och katten Milk, och besökte mommo förstås. Lugnt och fridfullt. På gravgården satt en ängel på moffas gravsten och dinglade med benen. Men dessa hjärnspöken fångar man inte så lätt på bild 🙂 Ängeln på bilden finns hos mommo.

God fortsättning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.