Odla grönsiska

posted in: Uncategorized

Ja, man kunde tro att jag odlar grönsiskor i rabatten. Hade jag haft en bättre bild kunde jag ha en tävling – hur många grönsiskor i rabatten? Men jag ger svaret istället – 10 stycken räknade jag just till.

Kanske de är glada att just denna rabatt är totalt överväxt och full med stora maskrosor. Jag skäms inte för det i alla fall – jag har inte mått så bra att jag orkat sköta trädgården så bra som den förtjänat.

Men nu hörde jag en obehaglig duns i fönstret. Hoppas ingen flög ihjäl sig. Bäst att kolla läget, solen kom dessutom fram så ett par minuter därute gör nog ingen skada 😉

Om ni klickar upp bilden större kanske ni kan räkna några i alla fall. De är perfekt kamouflerade för min rabatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.